Reisspecialist-Simone
Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Bouw je eigen Nieuw-Zeeland-reis

en toer in alle vrijheid langs groene fjorden en spuitende geisers. Of wandel samen met je Maori gids door oeroude bossen en luister naar kleurrijke verhalen. Tijdens je Nieuw-Zeeland reis slaap je in afwisselende accommodaties. Van een schapenboerderij in niemandsland tot een sfeervolle bed & breakfast waar je in de watten wordt gelegd. Je maakt handig gebruik van onze kennis en reiservaring, maar plant wel zelf je rondreis door Nieuw-Zeeland.

 

Stel je eigen Nieuw-Zeeland reis samen

Voor reizigers, door reizigers

Door Nieuw-Zeeland reizen op je eigen tempo. De leukste plekjes die we kennen, hebben we vast voor je op een rijtje gezet. Dit in de vorm van ‘bouwstenen’: korte Nieuw-Zeeland reizen en Fiji reizen van 2-6 dagen, die je kunt combineren zoals je wilt. Je beleeft steeds opnieuw iets bijzonders terwijl de bijbehorende overnachtingen, excursies en het vervoer al zijn geregeld. Eerst inspiratie? Kijk dan bij de complete Nieuw-Zeeland rondreizen die wij alvast hebben samengesteld.

Ontdek het echte Nieuw-Zeeland

Je Nieuw-Zeeland rondreis wordt bijzonder. Je ziet besneeuwde bergtoppen, helderblauwe meren en droomt weg bij baaien met goudgele strandjes. Je rijdt zelf door de ruige natuur, zwemt met dolfijnen en vaart langs groene fjorden en ijzige gletsjers. Ondertussen slaap je in een koninklijk chateau tussen de vulkanen, een schapenboerderij en knusse guesthouses of een camper voor als je nog meer vrijheid wilt ervaren. Zo leer je het echte Nieuw-Zeeland kennen. Meer inspiratie voor je Nieuw-Zeeland vakantie.

Wij helpen je op weg

Net zo enthousiast als wij? Leonie en Simone, onze Nieuw-Zeeland specialisten, helpen je graag bij het samenstellen van je individuele Nieuw-Zeeland rondreis. Ze geven je advies over de slimste route, vlucht of het type huurauto. en vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een vermoeiende rit, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

 

  

Volg ook ons Nieuw-Zeeland reisblog | laatste update 19 september 2019
Wij vinden het leuk om je te inspireren met onze eigen reiservaringen en om actuele nieuwtjes met je te delen. Bekijk onze laatste reisblog ‘Rotorua ontdekken’.

Lees voor nog meer Nieuw-Zeeland-inspiratie ons blog over 10 redenen om naar Nieuw-Zeeland te gaan.