kuala lumpur start

Stopover Kuala Lumpur

Tussenstop Kuala Lumpur

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Kuala Lumpur
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: vanaf € 77,- p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a enkele transfer

Reis je naar Nieuw-Zeeland via Kuala Lumpur dan is het zeker de moeite waard uit het vliegtuig te stappen en drie dagen in deze Aziatische stad te verblijven voordat je verder vliegt. Tijdens je stopover in Kuala Lumpur kun je een bezoek brengen aan één de hoogste torens ter wereld, de Petronas Twin Towers, het neo-koloniale, in Anglo-Moorse stijl gebouwde station en de ultramoderne Masjid Negara-moskee. Kuala Lumpur biedt ook alles voor de meer Westers georiënteerde reiziger van fast food restaurants tot aan grote airconditioned shopping malls, waar je eindeloos kunt winkelen. Tijdens je stopover in Kuala Lumpur heb je de keuze uit twee verschillende hotels. Zo kun je verblijven in een eenvoudig, maar goed verzorgd hotel in Chinatown of kiezen voor een wat comfortabelere optie middenin het Bukit Bintang district, het kloppende hart van winkelend en zakelijk Kuala Lumpur.

Overnachten: 2 nachten in 2-persoonskamer in Chinatown
Excursie: geen
Transport: transfer van luchthaven naar accommodatie in Chinatown
Maaltijden: 2x ontbijt

- transfer van accommodatie in Chinatown naar luchthaven
- maaltijden naast ontbijt
- excursies

markt kuala lumpurHotel in Chinatown

Voor je tussenstop Kuala Lumpur hebben wij in het gezellige, drukke Chinatown een eenvoudig maar prima verzorgd hotel uitgezocht. Je zit er midden in het historische en sfeervolle deel van Kuala Lumpur met knusse straatjes, restaurants en de bekende night market in Petaling Street. In deze wijk ligt het busstation Puduraya, waar dagelijks ontelbaar veel bussen af en aan rijden naar alle hoeken van Maleisië. Op ca. 2 kilometer vind je het moderne treinstation KL Sentral en op loopafstand het oude Moorse treinstation. Je wandelt ook zo naar Little India, met kleurrijke Indiase winkeltjes, en het onafhankelijksheidsplein Merdeka Square.

Ons gezellige hotel in Chinatown heeft een prima locatie middenin deze levendige wijk. Het hotel is eenvoudig maar verzorgd en heeft een café-restaurant, een terrasje aan Petaling Street en een music-bar. Je kamer heeft een douche, toilet, satelliet-tv, haardroger, koelkastje koffie/theeapparaat en natuurlijk airco. Het ontbijt is inclusief.

Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

Hotel in het centrum

Reissom: € 113,- p.p. bij 2 personen in het laagseizoen
Inbegrepen: 2 nachten in een comfortabel hotel inclusief ontbijt, transfer van luchthaven naar accommodatie

Wil je wat meer comfort tijdens je stopover in Kuala Lumpur? Verblijf dan in dit centraal gelegen en moderne hotel. Het hotel ligt op nog geen vijf minuten lopen van het KLCC shopping center en de Petronas twin towers. Vanaf je hotel wandel je ook zo naar de skytrain zodat de rest van de stad binnen handbereik is. Gaat je voorkeur uit naar een westers georiënteerd hotel in het bruisende centrum van de stad? Dan is dit comfort hotel een goede keuze.

Welke optie wil je aanvragen?

Stopover Kuala Lumpur
Hotel in het centrum
x