reisspecialist Leonie nieuw zeeland

Riksja Nieuw-Zeeland contactinformatie

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je reis door Nieuw-Zeeland? Heb je speciale wensen? Of heb je gewoon een andere vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar info@nieuwzeelandonline.nl. Wanneer je hier ook je telefoonnummer vermeldt, kan onze reisspecialist persoonlijk jouw wensen en vragen met je doornemen.

Coronavirus

We zijn ons bewust van het coronavirus. Uiteraard staat voor ons de veiligheid van jou als reiziger voorop. Daarom staan we als reisorganisatie in nauw contact met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het RIVM, de ANVR en onze lokale partners wereldwijd en volgen we de situatie op de voet voor Nieuw-Zeeland. Op dit moment is Nieuw-Zeeland goed te bereizen en verwachten wij geen problemen voor jouw reis. Mocht je meer informatie willen rondom het coronavirus dan kun je terecht op www.riksjatravel.nl/coronavirus of bellen met je reisspecialist.

Reis aanvragen:

Als je een reis wilt aanvragen, kun je de gewenste bouwstenen of rondreis toevoegen aan Mijn reisplan.

Nieuwsbrief:

Wil je op de hoogte blijven van onze reisnieuwtjes, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Noodnummers:

Als je tijdens je reis te maken krijgt met een calamiteit, neem dan contact op met de alarmcentrale van je verzekeringsmaatschappij. Wanneer je een reisverzekering via ons met Unigarant hebt afgesloten is dit de ANWB-Alarmcentrale, vanuit het buitenland te bereiken op telefoonnummer: +31-70 314 14 14 (vanuit Nederland; 088 – 269 28 88).

In het geval van een calamiteit van grotere omvang (bijvoorbeeld een natuurramp) kun je bellen met de alarmcentrale van SOS International op noodnummer +31-20-651 51 51

Voor vragen of hulp tijdens je reis kan de lokale partner vaak het beste helpen. Deze contactgegevens staan in je boekingsbrief. Als je daarnaast nog verdere assistentie wenst dan kun je contact opnemen met Riksja Nieuw-Zeeland. Tijdens kantoortijden kun je ons bereiken op 071 – 891 03 25. Riksja Nieuw-Zeeland is onderdeel van Riksja Travel. Wanneer je ons buiten kantoortijden dringend nodig hebt, kun je bellen naar het noodnummer van Riksja Travel: 06-346 573 45 (vanuit het buitenland: +31 6 346 573 45).

Kantooradres:

Riksja Nieuw-Zeeland
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
Tel.: +31 (0)71- 891 03 25

KvK- en BTW nummer:

KvK- en BTW-nummer: We zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Leiden, KvK nummer: 27345112. Bij de belastingdienst zijn we geregistreerd als ondernemer voor de omzetbelasting, BTW-nummer: NL820824227B01.

Liever bellen?

Onze reisspecialisten staan voor je klaar om je te helpen.

Maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30 uur
Zaterdag van 10:00-17:00*

*een beperkt aantal Riksja-reisspecialisten is aanwezig

 

 

Social Media:

Laat je inspireren door Riksja Travel

facebook  Youtube