Deze Nieuw-Zeeland bouwstenen kregen van jullie een 10!

Veel reizigers gaan met ons op reis en feedback krijgen we heel graag. We hebben daarom onze enquêtes bekeken en de feedback van al onze reizigers verwerkt. Nogmaals bedankt voor jullie op- en aanmerkingen! Doordat jullie als reizigers ons wijzen op de dingen die fantastisch waren, maar ook de dingen die beter kunnen, kunnen wij onze producten en service verder optimaliseren.

We delen graag onze successen en zijn zeer trots dat onderstaande vijf bouwstenen met een dikke tien beoordeeld worden door onze reizigers. Benieuwd welke toppers dit zijn? Lees hieronder verder.

Nieuw Zeeland reis Abel Tasman track1# In Tasmans voetsporen
Langs helderblauw water, rotsformaties, kleine watervallen en zeehonden vaar je naar het Abel Tasman National park. Een landschap zoals je nog niet gezien hebt in Nieuw-Zeeland. Tijd om je wandelschoenen aan te trekken voor een tocht over smalle, kronkelende paden en hangbruggen. Achter elke bocht en elke heuvel schuilt een nieuwe verassing. Van fluitende vogels tot wuivende varens. Of ga gewoon lekker op het strand zitten en geniet van de wereld om je heen.

Bekijk hier de bouwsteen ‘In Tasmans voetsporen’.

 

2# Vergeten vulkaanland
Een van onze nieuwste bouwstenen en direct al populair! Ellen en Leonie zijn in mei 2017 op inspiratiereis geweest en hebben veel nieuwe gebieden ontdekt. De omgeving van New Plymouth aan de westkust van het Noordereiland was er daar een van en heeft veel indruk gemaakt. Tijd voor een nieuwe bouwsteen! Waar de meeste reizigers kiezen voor de vulkanen bij het Tongariro National Park is er aan de westkust een plek waar je nog echt van het gebaande pad af gaat. Het is hier rustiger en uitvalsbasis New Plymouth is een goed bewaard geheim. De wandeling bij Mount Taranaki met een gids zal je niet snel vergeten. De mooiste foto’s maak je van Mount Taranaki bij zonsondergang als de berg weerspiegelt in het water.

Bekijk hier de bouwsteen ‘Vergeten vulkaanland’.

3# Slapen bij de schapen
Een ‘gouwe ouwe’ in het aanbod, maar nog steeds goed beoordeeld, is de bouwsteen ‘Slapen bij de schapen’. Niet vreemd want de combinatie tussen een verblijf op een boerderij, rijden door een vrij onontdekt stukje Nieuw-Zeeland met zandwegen en schapen in combinatie met een natuurtocht op zoek naar pinguïns en zeehonden  vinden veel reizigers een top ervaring.  Dé bouwsteen voor wie van rust, natuur en dieren houdt.

Bekijk hier de bouwsteen ‘Slapen bij de schapen’.

 

4# Woudreuzen en eilandenbay of islands nieuw zeeland
Het bovenste puntje van het Noordereiland herbergt een wereld met subtropische eilandjes, ongerepte baaien, dolfijnen en de grote Kauri bomen. Het is een heerlijk begin of einde van je reis door Nieuw-Zeeland. Fijne en kleinschalige plekjes om te slapen en een boottocht langs ongerepte stranden maken deze bouwsteen tot een topper.

Bekijk hier de bouwsteen ‘Woudreuzen en eilanden’.

 

5# Picknick op de Banksverblijf akaroa picknick nieuw zeeland
Ook deze bouwsteen is ideaal om je Nieuw-Zeeland reis mee te starten of te eindigen. Het vulkanische schiereiland Banks Peninsula heeft groene heuvels, blauwe baaien en steile rotsen. Je slaapt in het liefelijke stadje Akaroa, een van de laatste overblijfselen van de Franse bezetting. Je vindt er Rue’s, pastelkleurige huizen en eet er verse croissants. Het stadje heeft fijne restaurants, een haven en geeft je gewoon een op en top vakantiegevoel. Als je liever toch wat drukker bent; je kunt er goed wandelen in de heuvels.

Bekijk hier de bouwsteen ‘Picknick op de Banks’.

 

Terug naar het overzicht van alle blogs

Bekijk ook eens...

Van palmenbos naar zeehondenbaai

Welke optie wil je aanvragen?

In Tasmans voetsporen
In Tasmans voetsporen - comfort
Kajakken in Abel Tasman National Park
x
+
Nieuw Zeeland reis Noordereiland

Welke optie wil je aanvragen?

Woudreuzen en eilanden
Special Stay - boetiek in hotel in Russell
x
+

Lees ook...