Vroegboeken Nieuw-Zeeland reis

De afgelopen jaren stijgt de populariteit voor Nieuw-Zeeland hard. Steeds meer reizigers hebben de smaak te pakken en steken andere reizigers aan met het Nieuw-Zeeland virus. Heb je plannen om naar Nieuw-Zeeland te gaan, wees er dan op tijd bij want vroegboeken Nieuw-Zeeland reis heeft echt voordelen. We zetten ze op een rijtje.

vroegboeken Nieuw-Zeeland reis
1. Overnachtingen in de sfeervolle en kleinschalige accommodaties.

Wij hebben samen met onze lokale partner veel kleinschalige accommodaties gevonden in Nieuw-Zeeland.  Leuke plekjes die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Op deze manier wordt de overnachting een belangrijk onderdeel van je beleving. We hebben alle accommodaties waar je slaapt zelf bezocht en uitgekozen. Ligging, sfeer en servicegerichtheid vinden wij belangrijk, evenals de prijs. Wij werken op basis van beschikbaarheid en mocht er iets niet beschikbaar zijn dan gaan wij op zoek naar een vergelijkbaar alternatief. Dus vroegboeken Nieuw-Zeeland reis, hoe beter want dan zijn de allerleukste plekjes nog beschikbaar.

 

2. Kort reisseizoen

Nieuw-Zeeland kent een relatief korte periode die als beste reistijd wordt gezien, namelijk vanaf oktober tot en met april. De beste maanden qua klimaat zijn daarin dan weer december tot en met maart. Dit betekend ook dat veel Vroegboeken  Nieuw-Zeeland reis vliegticketsreizigers in een korte periode op reis willen gaan en hierdoor de beschikbaarheid lastig is. Groot voordeel dus om je reis op tijd te plannen. Dan bedoelen we echt om er zo’n elf  maanden van te voren bij te zijn voor de aller drukste maanden. Dan zijn de voordeligste vliegtickets beschikbaar en is er nog de meeste beschikbaarheid bij de leukste kleinschalige accommodaties.

3. Voordelig vliegen

Er bestaan voldoende websites waar je kunt vinden wanneer de voordeligste tijd is om tickets te boeken. Zo zijn er voldoende reizigers die midden in de nacht de wekker zetten voor een goed ticket. Wij kunnen een simpele tip geven, hoe eerder je je ticket boekt, des te voordeliger het is. Onze ervaring van de afgelopen 15 jaar is dat tickets naar Nieuw-Zeeland zelden voor een aanbiedingstarief te vinden zijn korter voor vertrek. Als ze er al aanbiedingen zijn, dan zijn ze vaak niet meer beschikbaar. We houden graag voor je in de gaten wanneer de tickets te boeken zijn, zodat je er als eerste bij bent.

 

Nieuw-Zeeland vroegboeken4. Doe de excursies die je reis compleet maken

Nieuw-Zeeland is een land waar je heel makkelijk zo kan genieten van de mooie landschappen. Gewoon de auto langs de kant van de weg en wandelen maar. Toch zijn er ook een aantal gebieden die je pas goed ontdekt met een excursie. De fjorden bij Milford Sound en Doubtful Sound bijvoorbeeld ontdek je het beste vanaf een boot. Ook de ijsschotsen bij Mount Cook, de walvissen bij Kaikoura en ga zo maar door. Of wat denk je van een wandeling met Maori gids? Dit zijn populaire excursies die in drukke maanden ter plaatse echt weleens volgeboekt zijn. Daarnaast kost het je ook gewoon veel tijd om ter plaatse nog allerlei excursies te moeten regelen. Wij nemen je dit graag uit handen en zo ben je zeker een plekje.

Lees ook...