nieuw zeeland borden

Nieuw Zeeland reis samenstellen - bordjeJe eigen Nieuw-Zeeland reis samenstellen

Bij Riksja Nieuw-Zeeland heb je de mogelijkheid om zelf een individuele Nieuw-Zeeland reis samen te stellen. We raden aan om je eerst te oriënteren op basis van onze bouwstenen. Bouwstenen zijn korte reisprogramma’s van 2 tot 5 dagen door het hele land. We reisden zelf in Nieuw-Zeeland en hebben onze bouwstenen zo samengesteld, dat je tijdens de reis de afwisseling en ervaringen krijgt die je verwacht op een Nieuw-Zeeland reis. Je aankomsthotel met transfer, stopover onderweg en relaxte afsluiting op het tropische Fiji regel je ook via ons, in combinatie met je Nieuw-Zeeland reis. Daarbij zoeken we graag de goedkoopste en best passende vlucht voor je uit.

Voor diegenen die het puzzelen liever aan ons overlaten, hebben wij logische combinaties van bouwstenen gemaakt, die samen een individuele Nieuw-Zeeland rondreis per auto vormen.

Onze Nieuw-Zeeland reisspecialisten zijn zelf in Nieuw-Zeeland geweest en helpen je graag. Je kunt vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen via mijn reisplan of ons een mailtje sturen met daarin je wensen en contactgegevens. Telefonisch zijn we uiteraard ook te bereiken. Klik hier voor onze contact gegevens.